Veelgestelde vragen

Waarom moet ik mijn persoonlijke gegevens invullen op de website als ik mijn verhaal, foto of ontwerp wil achterlaten?
Aan de hand van je persoonlijke gegevens kunnen wij in fase 2 een stem aan je toewijzen die je kunt gebruiken om op het mooiste ontwerp van ICOON Terneuzen te stemmen. Om je privacy te waarborgen plaatsen wij alleen je voornaam op de website, overige gegevens kunnen enkel door de werkgroep van ICOON Terneuzen worden ingezien. Wil je meer weten hierover, lees dan de privacystatement. 
 

Kan ik meedoen aan meerdere onderdelen?
Wij vinden het leuk om zoveel mogelijk van jouw persoonlijke herinneringen, foto's en ontwerpen te ontvangen. Je kunt daarom aan alle onderdelen meedoen. Houdt er wel rekening mee dat je maximaal één stem per persoon zult ontvangen.
 

Waarom is dit een co-creatie project?
Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich verbonden zal voelen met de uitkijktoren. Daarom is er voor gekozen een co-creatie toe te passen binnen dit project, zodat iedereen die met ons zijn/haar verhaal, foto en/of ontwerp wil delen ook daadwerkelijk mee bouwt aan de uitkijktoren. Zo wordt het een toren voor iedereen.
 

Is er een minimum of maximum leeftijd verbonden aan dit project?
Nee, iedereen is vrij om deel te nemen aan dit unieke project ICOON van Terneuzen.
 

Ik ben geen inwoner van de gemeente Terneuzen, kan ik meedoen aan dit project?
Als je geen inwoner bent van de gemeente Terneuzen kun je toch meedoen aan dit project, zo kun je jouw persoonlijk verhaal, foto en ontwerp achterlaten. In fase 2 kan worden gestemd op het mooiste ontwerp, dit is alleen mogelijk voor inwoners van de gemeente Terneuzen.
 

Wanneer wordt de uitkijktoren gebouwd?
We streven ernaar de uitkijktoren in 2020 te realiseren. Afhankelijk van de doorlooptijd van fase 2 en fase 3 wordt de realisatiedatum van het project bepaald.
 

Is de uitkijktoren openbaar toegankelijk?
Ja, de uitkijktoren wordt eigendom van de gemeente Terneuzen en is voor iedereen vrij toegankelijk.
 

Hoe hoog wordt de toren?
Natuurlijk is de hoogte van de toren afhankelijk van het ontwerp en budget. Maar we mikken op 20 tot 25 meter. Vanaf die hoogte zijn de sterke punten van de omgeving goed te zien.